Je vidět, že nesledujete aktuální poznatky z oblasti výživy. Zdravotní prospěšnost masa nebo mléka skutečně není tak jednoznačná, jak se dříve soudilo, dnes už je zřejmé, že některým lidem skutečně nesvědčí nebo vysloveně nedělá dobře. Pochybovat je třeba a také je vždy třeba k tomu přistupovat individuálně a s přemýšlením. Ono to s tou stravou bohužel není tak úžasně jednoduché, že by se dalo říct "tohle je zdravé a tohle zdravé není." Autor zmiňované knihy podle mě rozhodně nepatří k žádným maniakům ani hysterikům, k těm jste se podle mě zařadil spíše vy, protože odmítáte přemýšlet a pochybovat o "nezpochybnitelném" a jakmile si někdo troufne zapochybovat o něčem, co bylo jednou "úředně" posvěceno, tak u vás skončil... Podle mě jste jednoduše nepochopil tu nejzákladnější myšlenku.