Co rozumíte pojmem "klasika"? Že by "kuřecí steak" (nejlépe z křehčeného masa), který dnes servíruje každá druhá restaurace? Myslím, že s ním jsme světu stejně k smíchu jako s Klausovou ochrankou. A bohužel, za něj a za další paskvily mohou nejen hospodští, ale i lidé, kteří u nás spasou všechno a vytvářejí nabídku. Ostatně - víte, proč se svíčková jmenuje svíčková? A víte, z čeho ji dělají naše restaurace?
Copak, pak majitel neslysel o tucnejsich holkach z Rudolce? :))) Zajimave... Asi necte PR sekci tohoto serveru :)
http://www.vitalia.cz/clanky/zabijime-jenom-holky-jsou-tucnejsi/
Takze to jste psali o tomto podniku? Takhle kaslat na prohibici, nemelo by to byt trestne?
http://www.vitalia.cz/clanky/restaurace-na-prohibici-kaslaly-alkohol-nabizely-v-jidle/