Názor k článku Tajemství steaků: jde o maso a o minuty od Jiří - Co rozumíte pojmem "klasika"? Že by "kuřecí steak"...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 10. 2012 9:36

    Jiří (neregistrovaný)

    Co rozumíte pojmem "klasika"? Že by "kuřecí steak" (nejlépe z křehčeného masa), který dnes servíruje každá druhá restaurace? Myslím, že s ním jsme světu stejně k smíchu jako s Klausovou ochrankou. A bohužel, za něj a za další paskvily mohou nejen hospodští, ale i lidé, kteří u nás spasou všechno a vytvářejí nabídku. Ostatně - víte, proč se svíčková jmenuje svíčková? A víte, z čeho ji dělají naše restaurace?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).