Názor k článku Supermarkety budou smět použít označení pekárna, jen pokud skutečně budou péci od anonym - Naprosto souhlasím. V žádném případě se nejedná o...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 1. 2018 13:11

    bez přezdívky

    Naprosto souhlasím. V žádném případě se nejedná o rozpékané pečivo, ale zmrazené těsto, které se peče. Není potřeba do něj proto přidávat více éček. Kromě toho chutná čerstvé mnohem lépe, než klasické pečivo zavezené a pečené časně ráno. Bohužel je i přes tvrzení výrobců určené k rychlé spotřebě, protože rychleji tvrdne a troupelnatí než klasické pečivo.
    Ve Francii pečou čerstvé bagety 2-3x denně, protože bagetu pečenou ráno, by na večer, žádný Francouz nejedl.
    tsd

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).