Názor k článku Sýr, který nikdy neviděl mléko. Který z nich to je? od Keiti - A jak z toho ven?Můžeme začít kupovat kvalitnější...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 2. 2012 11:02

    Keiti (neregistrovaný)

    A jak z toho ven?Můžeme začít kupovat kvalitnější a dražší výrobky-je ale zaručena opravdu kvalita?Druhá věc je,že čím dál více lidí musí opravdu šetřit a šetří na jídle.Je to špatně,ale těžko jim to budete vysvětlovat,když nemají na dražší potraviny.Pravda je,že pokud byly ještě nějaké normy,tak kvalita byla lepší,samozřejmě už tehdy se našli tací co to nějak dokázali ošulit.Nebyly ale ty technologie.Když si vzpomenu na školní léta,opravdu si nevybavím,že by někdo trpěl nějakou alergií.Dnes je to na denním pořádku,proč asi.Z nekvalitních potravin vznikají nemoci,a na těch se živí farmaceutický průmysl.Byznys je byznys a člověk je tím článkem k využití.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).