mě se v poslední dobe "velice líbí" to rozhořčení nad tím, že se při´výrobě různých potravin kombínují živočišné a rostlinné prvky. To je tedá opravdu h r ů z a, že některé alternativy sýra nejsou z kravského vemene nebo´jen zčásti. Proboha- copak je náš národ banda neználků? Vždyt ve světě je zcela normální, že se vyrábí sýry klasické ale také sýry pro alergiky, kteří nesmí konzumovat mléko- no ted mi svitlo- ono to není neználkovství- ale docela obyčejné sobectví vás všech gurmánů( jen tak pro zajímavost-máte vy rozčílení sýrožrouti vůbec ponětí co obnáší výroba jednoho litru kravského mléka, potažmo jednoho balení jakéholiv sýra? ) tak až budete příště ohrnovat nos nad alternativami sýra, zkuste aspon trochu pomyslet i na ty lidi, kterým mléko a výrobky prostě nesvědčí. O utrpení krav a telat ani nemluvě.