Tak nevím o čem píšete Vy paní Rybářová, ale asi znalosti o distribuci mléka budou na NULE.
K tomu syrovému mléku, automatům a vašemu převaření. S mléka s atomatů se bez převaření "pos,,,u" jenom ti lidé co ho nepijí alepoň 1-2 za 5-6 měsíců? Protože nemají ve střevách mikroflóru co tomu brání. Ale to se vám stane 2-3x a pak nemáte problém. To semé vás postihne, když pojedete na dovolenou do zahraničí a nikdo nekřičí "je to probllém, budem převařovat jídlo".
Za další, na skutečně nebezpečné věci se dělají testy, takže pasterizací zabijete i ty "dobré" bakterie=dostanete břečku jak od madety.
Takže, když vám t vyhovuje, převařujde, což je proces kdy je tzeplota hoooodně nad 72 stupňů, ale vy jste určitě myslela psaterizacei ne převařování...
Asi problém se znalostmy nebude u BUBUBU, ale u nějaké Rybářové, co je chytrá jak rádio, proč ne, přečetla si časopis pro dámy co píšou nanynky pro nanynky a pteĎ děláte chytrou....