Názor k článku Za úpadkem plísňových sýrů stojí moderní technologie od Krakonoš - Taky si obcas koupim ty levnasky z lidlu,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 10. 2011 0:52

    Krakonoš (neregistrovaný)

    Taky si obcas koupim ty levnasky z lidlu, chutove je to takove, ze vnimam, ze to neni emental, ale cosi jako syr s plisni na povrchu. Ono jde taky o to, jestli to clovek sni hned, jak to koupi, nebo to necha troska vyzrat, proste nekdy je lepsi, nekdy horsi. Taky si koupim nounejmaka z Albertu, patrne z Polska. Chutna mi smrdutak na styl Romadur, nabizi to i Lidl, kolem 35 kc malej kousek, vzdy mam nutkani to sezrat cele na posezeni, nebo spise postati, rezu, rezu a je to sezrano. Ono to chce nechat i na pozorovani potraviny kontrolovane zkazit, trebas takove mleko 1,5 procentni, si pamatuju jako decko, ze mleko jak v modrem tak i cervenem pytliku kdyz skyslo, vytvorila se husta cast, ktera se dala snist. Ted, kdyz necham zkazit krabicove mleko, vznikne nahnedla tekutina, ktera priserne smrdi a i chutna, neco jako savo. Protoze v te vode neni nic, co by se podobalo mleko, vsechno je vykradeno, jenom aby to bylo levne a byla na tom jeste 40ti procentni marze.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).