Názor k článku Za úpadkem plísňových sýrů stojí moderní technologie od Charlie - Ten dovezený cestoval k nám stovky a tisíce...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 9. 2015 23:55

    Charlie (neregistrovaný)

    Ten dovezený cestoval k nám stovky a tisíce km, český je vyrobený z pasterovaného mléka ustájených krav, pro mě to dost postrádá smysl.
    Hledáte-li u chuť a žádnou vodu, ale smetanu, hledáte-li sýr ze surového mléka a dokonce bez přidání chloridu, najdete ho na farmách a malých statcích. Někteří navíc používají i pravé syřidlo. Naštěstí ještě tito mistři existují a udržují již téměř zapomenuté řemeslo. V jednoduchosti je krása a síla. A každý to pak pozná na svém žaludku a pohodě :)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).