Tedy je pro mě celkem šok jak tento člověk může vůbec psát něco rádoby odborného o potravinách!
Příště tu bude psát instalatér recepty na hubnutí?!
"Vystudoval jsem obor teologie – český jazyk. Snažím se přijít na kloub různým otázkám a záhadám, zejména z oboru psychologie a duchovna."
A proč by nemohl, já jsem si časem také trochu vypěstoval návyk na kvalitnější potraviny.
Dnes kupuji gorgonzolu, roquefort a krále sýrů poměrně běžně. Jsou sice o dost dražší, ale ve výsledku jich není třeba takové množství při vaření.
To samé u kvalitnější šunky, raději si připlatím a roky už jsem nejedl různé debrecínky a kladenské pečeně, které obsahují 6O% procent vody a kilo fosfátů.
Letos jsem byl jednou pracovně ve Francii ... to si nedokážete představit, jak mi po návratu s několika kilogramy sýrů smrdělo auto. :)
To co se tady prodává jako lepší sýr, je v zahraničí běžný sortiment a to je to smutné.