Vlákno názorů k článku Za úpadkem plísňových sýrů stojí moderní technologie od bob - Tedy je pro mě celkem šok jak tento...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 10. 2011 6:03

    bob (neregistrovaný)

    Tedy je pro mě celkem šok jak tento člověk může vůbec psát něco rádoby odborného o potravinách!

    Příště tu bude psát instalatér recepty na hubnutí?!

    "Vystudoval jsem obor teologie – český jazyk. Snažím se přijít na kloub různým otázkám a záhadám, zejména z oboru psychologie a duchovna."

  • 7. 2. 2012 10:58

    Nemo (neregistrovaný)

    A proč by nemohl, já jsem si časem také trochu vypěstoval návyk na kvalitnější potraviny.

    Dnes kupuji gorgonzolu, roquefort a krále sýrů poměrně běžně. Jsou sice o dost dražší, ale ve výsledku jich není třeba takové množství při vaření.

    To samé u kvalitnější šunky, raději si připlatím a roky už jsem nejedl různé debrecínky a kladenské pečeně, které obsahují 6O% procent vody a kilo fosfátů.

    Letos jsem byl jednou pracovně ve Francii ... to si nedokážete představit, jak mi po návratu s několika kilogramy sýrů smrdělo auto. :)

    To co se tady prodává jako lepší sýr, je v zahraničí běžný sortiment a to je to smutné.

  • 4. 3. 2012 19:05

    m (neregistrovaný)

    Z Francie si vést sýry je na mrtvici. Ne pro pach, ale pro teplo (ze sýru se uvolní tuk a chuť je někde jinde). Snad jen v zimě to jde, ale za tepla se jedná o vyhození peněz (vlastní zkušenost).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).