Názor k článku Taky děláte bramborovou kaši špatně? od ochtl - proč to udělat jednoduše když to jde složitě...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 6. 2017 10:22

    ochtl (neregistrovaný)

    proč to udělat jednoduše když to jde složitě že?,já mám vyzkoušeno že když je dobrá brambora tak se kaše povede perfektní, a když je špatná tak se nepovede a hotovo,z ho*na bič neupletete!.já dělám kaši následovně: okrájím bramboru a nakrájím na kostky,dám do hrnce, osolím zaleju vodou a přivedu k varu,cca po 25 minutách(záleží na bramboře jak se rychle rozvařuje) vypnu vařič a sleju vodu,potom dám máslo, mléko a většinou přisolím a namixuji vidličkovým šlehačem,podle potřeby a chuti přisoluji a dolévám mléko,jak píšu když je kvalitní brambora tak bezkonkurenční krásně napěněná kaše :)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).