Názor k článku Taky děláte bramborovou kaši špatně? od Elza - Taky mi to přijde příliš zdlouhavé a neefektivní....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 6. 2017 12:31

    Elza (neregistrovaný)

    Taky mi to přijde příliš zdlouhavé a neefektivní. Moje maminka byla celý život kuchařka, pracovala i za totáče v hotelové restauraci a nevzpomínám si, že by někdy mluvila o takovéto přípravě kaše. Já uvařené (možná i trochu převařené) brambory nejdřív dobře pošťouchám klasickým šťouchadlem, připadá mi, že když je pak ručním šlehačem šlehám, je menší nebezpečí hrudek. Do toho přidám nejdřív máslo, rozšlehám, tím mi vznikne takový polokyt a ten pak šlehám a přidávám mléko a to tolik, abych měla nadýchanou kaši. Jednou jsem zkusila přidat po rozmíchání másla i žloutek, ale neviděla jsem výraznější rozdíl, tak jsem od toho upustila.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).