Názor k článku Taky děláte bramborovou kaši špatně? od Dra - Brkaši dělám, jako většina lidí - uvařené stejné...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 6. 2017 12:45

    Dra (neregistrovaný)

    Brkaši dělám, jako většina lidí - uvařené stejné kousky brambor vyšlehám elektrickým, ručním šlehačem s oříškem másla, případně dosolím. Nemiluji kmín, tak nepřidávám. Nakonec v sezóně třeba lehce vmíchám nasekanou pažitku nebo při šlehání přidám tavený sýr. Je pak velmi jemná nebo je také mňamózní přidat při šlehání jeden stroužek rozdrceného česneku. Variací je hodně a pokaždé je kaše dobrá, když se použijí správné brambory a nemixuje se, nýbrž šlehá.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).