Názor k článku Taky děláte bramborovou kaši špatně? od egen - Kuchařský trolling level: Vodochodský. Naši jezdili ke známým, kteří...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 6. 2017 13:27

    egen (neregistrovaný)

    Kuchařský trolling level: Vodochodský.

    Naši jezdili ke známým, kteří "za socialismu" měli na starosti hospody. Já pamatuji tři. jednu z nich dostávali úplně novou. Vždy se jednalo o hospody na vesnicích s 400 - 700 obyvateli.

    V každé byl "robot" v podobě obrovského stroje (něco jako oblíbený kitchen aid ale tak 10x větší). Paní Jitka v těchto hospodách vařila většinou i pro místní JZD. a vařila výborně.

    A s odpuštěním, br. kaše se nikde takto nevařila! Brambory se uvařily více do měkka z toho co bylo. Pak se nasypaly do toho mega mixéru, místo hnětací ruky se nasadila šmelcovací, zaplo se to, přililo mléko, osolilo se a bylo. Jako malého kluka mě ten stroj fascinoval.

    Možná Vodochodský v Praze neměl za socíku ani elektriku, tak lisovali ovlažněné brambory v ruce. Můžete mu nějak vysvětlit, že byl možná obětí šíleného kuchaře? Protože tak jak popisuje se kaše určitě nedělala v 99% provozovnách RaJ.
    Tento scifi návod je jenom vlhký sen kuchařských celebrit, které potřebují sdělit národu, že vaří špatně.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).