Názor k článku Taky děláte bramborovou kaši špatně? od Janek - Správně Elzo, tam jde jen o to, že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 6. 2017 13:43

    Janek (neregistrovaný)

    Správně Elzo, tam jde jen o to, že po uvaření se brambory mají nechat pořádně odpářit, aby tam bylo co nejméně vody pak rozšťouchat s máslem, tak se totiž nejlépe spojí a vytvoří tu správnou hmotu bez hrudek. A až potom se přidává za šlehání teplé mléko, či smetana, podle hustoty. Výsledek je nadýchaná kaše.
    Fajnšmekři tvrdí, že solí kaši až při šťouchání, pokud se vaří v hodně osolené vodě, sůl v bramboře zbytečne udrží moc vody a kaše nemá tu správnou bramborovou chuť.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).