Tady máte radu jak dělat dobrou poctivou kaši.
Brambory
- osolit okmínovat
- uvařit aby byly měkkčí než obvykle
- nejdříve rozštouchat metlami v mixéru
- přidat poctivé české máslo
- zapnout mixér a rozmixovat aby z toho byla hustá kaše
- až pak teprve přidat mléko (nemáte pak hrudky v kaši).
- mléko přidávat podle toho jak jste zvylkí jí mít hustou
- ochutnat a případně dosolit
- HOTOVO!
a máte jemnou poctivou kaši jako od maminky,
Ozdobíme ještě plátky másla a posypeme pažitkou.
A jak vždy předejít tomu aby se z kaše stalo lepidlo?
Musíte brambory rozmixovat ihned jak horkou vodu slijete!!!
A brambory se musí vařit. Pokud plamen vypnete a necháte je máčet dál ve vodě, máte zaděláno na průšvih. A jde to se všemi brambory. Od nových až po staré.
Zapomeňte na přiblblé rady pseudo kuchaře, co vám práci jen stěžuje, než aby vám opravdu pomohl.
Dobrou! :-)