Názor k článku Taky děláte bramborovou kaši špatně? od Hanz - Tady máte radu jak dělat dobrou poctivou kaši. Brambory -...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 6. 2017 22:17

    Hanz (neregistrovaný)

    Tady máte radu jak dělat dobrou poctivou kaši.

    Brambory
    - osolit okmínovat
    - uvařit aby byly měkkčí než obvykle
    - nejdříve rozštouchat metlami v mixéru
    - přidat poctivé české máslo
    - zapnout mixér a rozmixovat aby z toho byla hustá kaše
    - až pak teprve přidat mléko (nemáte pak hrudky v kaši).
    - mléko přidávat podle toho jak jste zvylkí jí mít hustou
    - ochutnat a případně dosolit
    - HOTOVO!

    a máte jemnou poctivou kaši jako od maminky,
    Ozdobíme ještě plátky másla a posypeme pažitkou.

    A jak vždy předejít tomu aby se z kaše stalo lepidlo?
    Musíte brambory rozmixovat ihned jak horkou vodu slijete!!!
    A brambory se musí vařit. Pokud plamen vypnete a necháte je máčet dál ve vodě, máte zaděláno na průšvih. A jde to se všemi brambory. Od nových až po staré.

    Zapomeňte na přiblblé rady pseudo kuchaře, co vám práci jen stěžuje, než aby vám opravdu pomohl.

    Dobrou! :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).