Ja len suhlasim s Fráňom
Je tam postup typu piškóta
piškóta
"České slovo piškot totiž vzniklo zkomolením či přizpůsobením německého, úplně přesně německo-rakouského Piskotte, které vzniklo z italského biscotto, což bylo z latinského biscoctus. Když si latinské slovo doslova přeložíme, dostaneme spojení "dvakrát pečený". Jde totiž o složeninu ze slov bis, tedy dvakrát, a coctus, pečený. "
http://www.rozhlas.cz/regina/slova/_zprava/piskot--71065
A prečo 71 stupňov. Pri viac stupňoch sa ničia škrobové bunky.
a energia je priamoúmerná teplote a času.
71×20=1420
pri 60 stupňoch
1420/60=23 minút 40 sekúnd
Takže když to pak "shladím" tím piškotováním na 80 stupnu, tak je ty škoropy zabiju... :D
Hele, ten postup co popsal je pouze a jenom "fanfaronstvi", beztak by nepoznal rozdíl od dobře udělané kaše, co by bla z brambor "nerozlišeného typu" a hlavně přitom vařené při teplotě 100°C :D
Prostě klasika co udělali podobnému týpkovy kdy nechali uvařit večeři od profíků a nikdo nepoznal rozdíl od obyčejného jídla :D