Názor k článku Test bramborových knedlíků: domácí recept to natřel útočné zbrani od to je jedno - Docela rad varim a jednou jsem i sebral...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 5. 2013 9:08

    to je jedno (neregistrovaný)

    Docela rad varim a jednou jsem i sebral odvahu a zkusil bramborove knedle. Vysledky:
    - pri nejmensim jako zacatecnici se vybodnete na knedliky a delejte nočky. mnohem mensi riziko, ze nebudou uvarene akorat, ze se rozpadnou apod.
    - po zcezeni chvili pohonit na panvi s maslem nebo olivovym olejem
    - po prvnim pokusu uz vsechny dalsi delam "z tuny" brambor a zamrazim. takze mam pak domaci noky dalsiho 1/4 roku hotove za par minut. na chuti se to negativne neprojevuje.
    - brambroy je nutne uvarit predem, nejlepe den dopredu aby uplne vychladly. nechapu jak to pani mohla cele zmaknout za hodinu

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).