Vlákno názorů k článku Test bramborových knedlíků: domácí recept to natřel útočné zbrani od to je jedno - Docela rad varim a jednou jsem i sebral...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 5. 2013 9:08

    to je jedno (neregistrovaný)

    Docela rad varim a jednou jsem i sebral odvahu a zkusil bramborove knedle. Vysledky:
    - pri nejmensim jako zacatecnici se vybodnete na knedliky a delejte nočky. mnohem mensi riziko, ze nebudou uvarene akorat, ze se rozpadnou apod.
    - po zcezeni chvili pohonit na panvi s maslem nebo olivovym olejem
    - po prvnim pokusu uz vsechny dalsi delam "z tuny" brambor a zamrazim. takze mam pak domaci noky dalsiho 1/4 roku hotove za par minut. na chuti se to negativne neprojevuje.
    - brambroy je nutne uvarit predem, nejlepe den dopredu aby uplne vychladly. nechapu jak to pani mohla cele zmaknout za hodinu

  • 29. 5. 2013 23:00

    jehovista (neregistrovaný)

    Ja teda brambory uvarim tak hodku predem a ze jsou pak jeste trochu teple vubec nicemu nevadi.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).