Názor k článku Test hovězích bujónů: Kolik je v nich hovězího? od MM - Ještě lepší je koupit si solidní celokovový hrnec,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 2. 2016 11:11

    MM (neregistrovaný)

    Ještě lepší je koupit si solidní celokovový hrnec, večer ho naplnit přísadami, zalít vodou, přiklopit a strčit přes noc do trouby na nějakých těch 150-180 stupňů. Dělá se to samo, nepřekypí to, neodvaří se to. Ráno to jen scedíte, necháte vychladnout a seberete lůj, který si schováte na smažení. Jediný čas, který skutečně vynaložíte, je cca deset minut na přípravu.

    Ovšem pro pěknou barvu a výraznější vůni se vyplatí celou várku nejdřív jen lehce podlít a nechat tak hodinku zapéct do zlatohněda, pak teprve dolít zbytek vody. Ale to už je spíš zmlsanost, než nezbytnost. :))

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).