Názor k článku Test: I dobré nanuky kazí šizená poleva od - - Faktická poznámka: - To, že zde příspěvky haní palmový...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 7. 2015 8:34

    - (neregistrovaný)

    Faktická poznámka:
    - To, že zde příspěvky haní palmový olej, je čistě tvá fantazie.
    - Jestliže píšeš o "honu na čarodějnice" u sádla, másla, přirovnáváš to zřejmě k palmovému oleji.
    - Co "honem na čarodejnice" míníš? Hádám, že zdravotní (ne)závadnost. O té, jak už tu zaznělo, bezpečně víme jen to, že z palmového oleje okamžitá otrava nehrozí, a že dlouhodobé účinky PA jsou neznámé. Tedy kromě jedné jediné studie, prováděné v zcela jiných podmínkách, stravování, životospráva, podnebí, genetika atd. Ono už zde bylo spousta látezek, i léčiv, které podle jedné studie měly být nezávadné, či naopak super prospěšné, a ukázalo se, že je to jinak....
    - Zcela ti uniká to nejdůležitější: výzkum konstatuje masivní promoření potravin náhražkou PA, namísto mléka a smetany, ty náhražko. Které se netýká jen těch nejlevnějších značek, ale i těch nejdražších. Viz. třeba asi nejdražší nanuk na trhu: Magnum, porovnej "místním chutím přizpůsobený" s nepřizpůsobeným smetanovým originálem v Německu.

    A já už se výrobcům odpadu ani nedivím, že šidí, když mají takové uvědomělé zákazníky, jako jsi ty. To by byli vůči tobě hloupí, kdyby se chovali jinak.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).