nemyslím si, že je pravdou, že by z instantní kaše dělaly nezdravost jen přídavky cukru, barviv, apod. Vzhledem k tomu, žese vyrábí z mouky, která je nezdravá, navíc z bílé pšeničné a naíc extrudované, nemá už žádné živiny a ani opravdu nenasytí. zaplácne, zalepí, ale nevyživuje. ve zdravých výživách je sice najdete, třeba od nominalu, ale opravdoví znalci výživy je zavrhují. v tom se autorka plete.
Nesuhlasim, vacsina detskych kasiciek sa vyraba z celozrnnej muky a uz vobec nie len psenicnej, ale aj spaldovej, ovsenej, psenovej, pohankovej atd. mnohe z nich su v bio kvalite a neobsahuju ziadne pridavky, vid kase od Alnatura (z DM) alebo este o radu kvalitnejsie vyrobky nemeckej znacky Holle. To ze niektore matky kupuju presladeny odpad od Sunaru, Hippu a spol. je problem spolocnosti, ktora sa viac pozera na reklamu ako na zlozenie vyrobku...
Absolutně nechápu, jak se může někomu připálit krupicová kaše. Postavím mléko na sporák a míchám, když mléko začne vřít, tak přidám krupici a stále míchám. Tudíž nechápu to, co autorka článku napsala.
Co se týče kaše bez vaření od Vitany, tak mě stojí i čtvrt hodiny a více mi opravdu nezhoustne, než jakou ji zadělám. A jde krásně vymýchat do hladka.
Tohle není v kaši, ale v člověku.