Ale no tak, v Ceske republice je tohle prece normalni. Oskubat, hlavne at se na necem rychle a za jakoukoli cenu vydela.
To je totez jak smrdici kourici prasata lidem k obedu. Hlasovat nohama. Pokud je alespon trochu vyber, lze takto restauraci postupne "vychovat" k tomu, ze pri jidle neni nikdo ten smrad zvedav. Oni si casem spocitaji ze ty "menicka" se jim proste vyplati vic, nez par hulicich lemtacu piva. Jde to sice pomalu, ale jde ....
A presne tak to dopadne i s tou vodou. Ale potrva to tak jeste par desitek let ... :-)
To nemusim, politika uz v tom clanku davno je: Je to pěkná myšlenka: restaurace budou vodu z vodovodu nabízet, podobně jako je tomu například ve Francii a Itálii (dáno dokonce zákonem). :-)
Clanek neni jen o vode, ale predevsim o celkove kulture sluzeb. A k ni patri i to negenerovani smradu z prinesenych surovin ostatnim hostum. Chapu, ze je zbytecne takovou souvislost vysvetlovat.