Vlákno názorů k článku Test: Kohoutková voda v restauraci přijde i na šedesát korun od jezevec - i tu vodu z kohoutku musí někdo natočit...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 1. 2015 15:15

    jezevec (neregistrovaný)

    i tu vodu z kohoutku musí někdo natočit a donést, někdo musí odnášet prázdné karafy, někdo musí ty karafy po použití umýt a vyleštit a někde skladovat - všechen ten obslužný a obsluhující personál chce za práci mzdu, a z té mzdy chce stát svůj desátek. a možná to pak host nepije z karafy, ale chce k tomu i sklenici?
    pokud to dá hospodský bezplatně, zaplatí to ostatní hosté v ceně ostatní konzumace. a to ještě doufám, že by nikdo nebyl tak oráchlý, aby si do hospody došel jen na tu vodu zdarma.
    asi něco jiného je dojít se nachlemtat na záchod z kohoutku - a něco jiného je sednout si na placené místo v hospodě, a dožadovat se servisu donosu vody za peníze jiných - ve vychlazené karafě, k tomu sklenice, a možná frapíček citronu, hrstku ledu, a dětem brčko? a ...... guláš s knedlem, vše zadáčo? není nic takového jako voda zdarma. ani ta kohoutková.

  • 27. 1. 2015 0:14

    PP (neregistrovaný)

    Představte si, že existují restaurace i na malých městech, které před hlavním chodem servírují navíc salát na povzbuzení trávení. Dokonce i takové, ve kterých mi už před lety na požádání přinesli "pravou točenou vodu", protože starou z lahve nepiju. V některých restauracích si totiž svých platících zákazníků váží. Ne v každé se razí heslo, host do domu, hůl do ruky. Ví totiž, že spokojený zákazník je často i věrný zákazník. U Lakoty bych se najedl max. jednou a šel bych dál. Potom se nedivte, že si nedokážete udržet zákaznáky. Kyselý ksicht místo pozdravu. Špinavé prostředí, umaštěné jídlo, kohoutková voda za masný příplatek... Ta kohoutovka je min., který můžete u zákazníka posbírat kladné body za hubičku.

  • 27. 1. 2015 2:53

    l0l (neregistrovaný)

    no jiste, zakazanik co kouka jen na to jestli dostane nekde neco zadara je nejloajalnejsi :)))
    kolik pak jste provozoval restauraci, ze delate takove zavery?
    o profitabilite restaurace absolutne nerozhoduje zda vam daji kohoutkovou zadara, podstatna je kvalita jidla, servisu a cistota prostredi. kvuli tomu se zakaznik vrati, ne pro kohoutkovou zadarmo.
    ikdyz i taci se nejdou. je to videt zejmena na silvestrovskych oslavach firem. clovek ktery cely rok chodi do restaurace cumlat 2 desitky za vecer si klidne strha drzku a pusti do sebe 10 plzni kdyz to plati firma, proste klasicky "kohoutkac".

  • 27. 1. 2015 11:35

    PP (neregistrovaný)

    Psal jsem o bonusu, který téměř nic nestojí. On i ten úsměv nic nestojí a přitom je typickým podpultovým zbožím. Naštěstí pro provozovatele Češi moc kvalitu neřeší a mnohým jde jen o kopec "jídla" na talíři. Bohužel na to mnozí hřeší.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).