Je neuveritelne, co cesti vyrobci dokazi nacpat do konzerv, salamu a parku pro lidi. Byvali doby, kdy by ty zlocince machali v kosi pod Karlovym mostem nebo uvazovali na pranyr. Zda se, ze by pro vyrobce potravin bylo dobre tyto kratochvile obnovit.
BTW, vite, ze ve "zdravem" kureti ze supermarketu, ktere spousta lidi stale jeste povazuje za dietni stravu, muze byt skoro pul litru tuku?
Zdravím, k poslednímu bodu - v dnešním článku najdete tip výživového poradce jak zbavit kuře tuku - http://www.vitalia.cz/clanky/kurzy-zdraveho-vareni-nejsou-nuda/
Pochybuji, ze by popsany zpusob zbavil kure tuku tak, aby bylo srovnatelne s kuretem z vybehu v domacim ci bio chovu. Pouze to zlepsi situaci, ale dietni jidlo, jako kdysi to z kurete neudela. Navic, kure jim tak dvakrat do roka. Krome toho, u kurete ze supermarketu nejde jen o tuk, ale i vselijake chemikalie. Po dnesnich kuratech dokonce mame prsate deti, i kluky. Nerad bych vypadal jak Milena Velba.