Názor k článku Test tuků a olejů: Jak to vidí kuchař od Pavel - Na vepřové použiju sádlo, pod dušené hovězí plátky...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 3. 2014 7:31

    Pavel (neregistrovaný)

    Na vepřové použiju sádlo, pod dušené hovězí plátky morek (ten jim dodá naprosto nepřekonatelnou chuť), když peču králíka na tuku z něj (je ho tam hromada kolem ledvin) atd. Když vhodný tuk nemám, použiju máslo (třeba pod kuře a rybu) nebo slunečnicový olej (a nebojím se, že se rychle přepálí, protože to při přípravě jednoho jídla nestihne). V Americe jsem slunečnicový olej nesehnal, tak jsem používal kukuřicový, ten je taky dobrý (ale pokud ho u nás prodávají, je šíleně drahý).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).