Stačí se podívat na blog pana Adama a každému je jasné, že výživa a diety jsou jeho hobby, kterému věnuje hodně volného času. Jen se divím, že se při jeho celkem slušném rozhledu nevěnuje tomu oboru profesionálně. Určitě by patřil k těm lepším nutričním poradcům. Podle mého názoru (to není rada) má
pohled zaměřený moc statisticky. (zřejmě vliv zaměstnání). Doporučoval bych ( tentokrát doporučuji ) hlubší studium fyziologie a biochemie a myslím, že má reálnou šanci stát se machrem v oboru. Bohužel jediná kosmetická vada mu zůstane a to je ten titul Ing. ekonomie. Ale to už je v té změti poradců skoro standard.
Výživa mne zajímá jen do té míry abych přežil. Jinak to není mé hobby a ani vlastně nevím jak se dnes ten rohlík vyrábí. To víte nové technologie a nové studie určitě zatočily i s pekařským řemeslem. A je mi to jedno. Zatím problém nemám a na něco umřít musím.Třeba mne zničí hliník ve vakcínách, zhloupnu a zblbnu a umřu _ cha,cha.
VB