Názor k článku Test ukázal, které šunky jsou přesolené od Mary - Zmíněná sůl NaCl mi vadí nejmíň, ale hodně...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 2. 2016 10:17

    Mary (neregistrovaný)

    Zmíněná sůl NaCl mi vadí nejmíň, ale hodně mi vadí soli kyseliny dusité, dusičné a fosforečné: v masných výrobcích se to jen hemží dusitany, dusičnany, trifosforečnany, polyfosforečnany. To nevíme nic o glutamanu (možná je nazýván "extrakt z droždí" k oblbnutí zákazníka). Další rána je přídavek cukrů, jako dextróza, glukózový sirup. Dále by se našly přísady s lepkem, tedy moučné náhražky masa.
    A vám vadí sůl!!!

    http://www.zdravapotravina.cz/h/%C5%A1unka?description=%C5%A1unka

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).