Neřekl bych, že někoho přesvědčuje ;-) Pouze popsal realitu. To co lidi ušlehají doma, nemá s kvalitním máslem, mimo tučnosti, mnoho společnýho. I kdyby jste se rozkrájel, tak šlehačem to máselný zrno, což je základ každýho dobrýho másla, zkrátka nevyrobíte. Jediný co bych asi nehrotil, je aseptický prostředí :-D
Tento člověk skutečně hájí jenom zájmy firmy a ne aby objektivně řekl že doma vyrobené máslo je mnohem lepší než máslo koupené v prodejně, je také ,ale pravda že hodně záleží která firma to máslo vyrábí. Né každá výrobna je kvalitní to již lidé vědí a lidé taky vědí že zástupci firem který produkují tyto výrobky budou vždy tvrdit že jejich výrobky jsou ty nejlepší. Máslo je tak předražené že se skutečně začíná vyplácet si vyrobit máslo doma to je nezvratná pravda a toho se začnou snad konečně i výrobci obávat a sami začnou máslo a výrobky mléčné zlevňovat.