Hlavní navigace

TOP 10 na podporu mozku při učení

9. 5. 2016

Sdílet

 Autor: Shutterstock.com
Zlepšují prokrvení mozku, pomáhají s koncentrací a oddalují spánek. Jaké „léky na učení“ jsou nejprodávanější?

Takzvané chytré léky nebo přírodní doplňky stravy pro podporu mozku zlepšují koncentraci a zahánění únavu. Jsou oblíbené zejména u studentů v období zkoušek.  

„V boji proti přetrvávající únavě, která se může potkávat se stavy rozrušení či deprese, můžete zakoupit také vitaminy nebo ženšen. Proti únavě také skvěle funguje hořčík nebo lněné semínko, komplex vitaminů B zase posiluje nervový a imunitní systém,“ doporučuje online lékárna Pilulka.cz.

Užívali jste někdy doplňky na podporu soustředění?

Pokud chcete nabudit tělo a hlavně mysl, třeba před důležitými zkouškami, podívejte se na 10 nejprodávanějších léků a potravinových doplňků pro podporu mozku.

TOP 10 na podporu mozku při učení:

GinkgoMAX +Lecitin Da Vinci Academia


Autor: Pilulka.cz

GinkgoMax +Lecitin je doplněk stravy, který pomáhá udržovat paměť s nárůstem věku a snižuje její ztrátu díky obsaženému extraktu z ginkgo biloby. GinkgoMax +Lecitin je unikátním svým vysokým obsahem (60 mg/tob.) standardizovaného extraktu ginkgo biloby a také vysokým obsahem Lecitinu (1200 mg/tob.).

Walmark Paměť


Autor: Pilulka.cz

Unikátní kombinace GinkoPrimu MAX a Lecithinu FORTE pro lepší paměť a koncentraci. 

Ginkgo biloba podporuje periferní mikrocirkulaci krve, lecithin se řadí mezi fosfolipidy a je jedním ze základních stavebních složek buněčných membrán všech živých organizmů

Super Lecitin + E


Autor: Pilulka.cz

Lecitin snižuje hladinu cholesterolu, zlepšuje činnost srdce a oběhového systému, chrání a regeneruje játra, zlepšuje mozkové funkce, redukuje tuk, zabraňuje vypadávání vlasů. Má antioxidační účinek. Lecitin příznivě působí na celý organismus. Obsahuje fosfolipidy a vitamíny.  

GS Ginkgo Forte


Autor: Pilulka.cz

Extrakt z ginkgo biloby pomáhá zlepšovat prokrvení mozku i ostatních tkání našeho těla. Napomáhá nám při zlepšování paměti, schopnosti soustředění a dalších rozumových funkcí. Zlepšuje přívod krve do končetin těla.

Přípravek obsahuje blahodárně působící výtažek z vějířovitých listů starobylého jinanu dvoulaločného, stromu, který na Zemi roste již více než 200 milionů let.

GS Ginkgo obsahuje standardizovaný extrakt z listů ginkgo biloby, získávaný speciální technologií. Standardizovaný extrakt zaručuje přesně definovaný obsah nejdůležitějších účinných látek – 24 % ginkgoflavonoglykosidů a 6 % terpenolaktonů – a přináší tak účinnou pomoc.

DMAE


Autor: Pilulka.cz

Přírodní potravní doplněk – aktivuje IQ, zlepšuje paměť, urychluje proces učení a paměti, omlazuje kůži, odstraňuje únavu, zpomaluje procesy stárnutí.

VitaHarm.Ginkgo


Autor: Pilulka.cz

Standardizovaný extrakt z listů ginkgo biloby (jinanu dvoulaločného). Jinan dvoulaločný patří mezi nejstarší rostliny na zemi. V jeho původní oblasti výskytu, Číně, je i dnes velmi ceněn a uznáván. Již před staletími se vědělo, že listy obsahují množství aktivních látek. Ginkolidy z jinanu dvoulaločného působí na rozšiřování cév očí, mozku i končetin. Tak mají vliv na prokrvení a zásobení periferií kyslíkem, a tím i výživu orgánů. Projeví se příznivě při poruchách paměti a koncentrace. 

Extrakt z listů stromu dlouhověkosti se doporučuje také při „zvonění v uších“. Působí také na centrální nervovou soustavu a stavy úzkosti. Vhodné je jeho dlouhodobé užívání, účinky se dostavují obvykle po 6 měsících užívání.

GS Ginkgo 40 + Gotu kola


Autor: Pilulka.cz

GS Ginkgo 40 + Gotu Kola obsahuje extrakt z mladých lístků ginkgo biloby, obohaceného o gotu kola pro podporu paměti a soustředění. Standardizovaný extrakt zaručuje přesně definovaný obsah nejdůležitějších účinných látek – 24 % ginkgoflavonoglykosidů a 6 % terpenolaktonů – a přináší tak účinnou pomoc.

Cemio Ginkgo


Autor: Pilulka.cz

Cemio Ginkgo 40 mg je jedinečný přípravek s vysokým obsahem extraktu z ginkgo biloby (40 mg standardizovaného extraktu – 24 % glykosigů a 6 % terpenolaktonů) s pozitivním vlivem na prokrvení končetin a mozku.

Extrakt z ginkgo biloby pomáhá zlepšovat prokrvení mozku i ostatních tkání našeho těla. Napomáhá nám při zlepšování paměti, schopnosti soustředění a dalších rozumových funkcí. Zlepšuje přívod krve do končetin těla, a zajišťuje tak tkáním vydatnější přístup živin a možnost odplavení škodlivých látek.

nefdesanté Ginkgo Biloba


Autor: Pilulka.cz

Nefdesanté Ginkgo Biloba je doplněk stravy. Ginkgo biloba je nejčastěji předepisovanou rostlinou na celém světě. Působí jako antioxidant, chrání buňky a tkáně před poškozením volnými radikály.

Přispívá k normálnímu krevnímu oběhu, který je spojován s výkonem mozku a reaktivitou.

Podporuje duševní a kognitivní činnost, napomáhá umocňovat paměť s věkem a podílí se na schopnosti soustředění. 

PM Elixír


Autor: Pilulka.cz

PM Elixír posílení paměti a potlačení trémy je doplněk stravy. Obsahuje směs extraktů z 6 bylin. Inspirací byl recepis z tradic švýcarských bylinářů a tradiční čínské alternativní medicíny, vlastnosti extraktů ginkgo biloby a révy vinné.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).