Názor k článku TOP TEN nejméně oblíbených jídel – poslední tipy! od jmhad - mezi normálními lidmi a těmi z velkoměsta.Když někdo...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 9. 2010 6:47

    jmhad (neregistrovaný)

    mezi normálními lidmi a těmi z velkoměsta.Když někdo napíše že - citace "•Prorostlé maso – není to konkrétní jídlo, ale fakt nechápu, co kdo vidí na žvýkání šlach a jiných zbytků. Z toho důvodu si nikdy nedávám guláš v hospodě",pak žije v místech,kde se to praktikuje.Ale já prošel jako kuchař řadou míst a nikde jsme zbytky do jídel nedávali.To by bylo pod mojí důstojnost.O takových nesmyskech mluví různí "takykuchaři" v televizi.Ale je pravdou,že někteří šéfové požadují rvát do všeho kečup, sypat to sýrem a nahoru dát pomeranč.Třeba taková topinka s ďábelskou směsí - tam patří křen a feferonka a ne sýr , tatarka a nahoru ten pomeranč.Tací si myslí,že jsou světoví a přitom jen kazí jídlo.
    A co si v hospodě nedávám - smažená jídla,která projdou friťákem ,kde skutečně bývá místo oleje humus.
    A do putyky,kolem které se šíří pach onoho přepáleného oleje,raději ať nikdo nechodí.Ono stejně je někdy dobré,pokud to jde,podívat se na okolí návštěvou plánované restaurace.A jak kolem,tak i uvnitř.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).