Myslim ze tato anketa je do znacne miry nesmyslna.
Micha dve naprosto nesouvisejici veci
- spatne pripravena jidla
- psychicke bloky jednotlivcu, vesmes zpusobene spatnou zkusenosti, nebo nezvyklosti pokrmu
- a teprve nakonec chutove preference lidi
Rozumim tomu proc nekdo nema rad jidlo ktere mu zosklivila skolni jidelna v 80tych letech - nicmene ja sam dnes s radosti jim jidla ktera mi tehdy nechutnala - ovsem jenom v podnicich kde opravdu vari a ne jenom frituji.
Kolem r.1985 mi v jednom nejmenovanem podniku misto palacinek prinesli omeletu pokydanou marmeladou.. znamena to snad ze bych mel rikat ze nemam rad palacinky?
PS: take nechapu jak muze byt na seznamu borsc, takova dobrota!!
Dobrý den, chuť a nechuť jsou vyloženě subjektivní záležitosti a způsob, kterým jsme se k nim dopracovali, bude v konkrétních případech značně rozdílný.
Nemáme ambice zjistit, které jídlo je nejméně dobré, protože to prostě nejde, jen zjiš´tujeme, které je nejméně oblíbené (a jak uvádíme v zadání, je přitom správně připravené). To, že se současně ukazuje i to, odkud naše případná nechuť k nějakému pokrmu pramení, bereme jako zajímavost navíc.
No a boršč je v seznamu prostě proto, že ho tam čtenáři nominovali. Což vám (ani mně) samozřejmě nebrání si na něm dál pochutnávat.