Názor k článku Umami - chuť glutamátu maskuje jídlo, které žádnou chuť nemá od Mary - To je právě úplně zásadní rozdíl. Syntetické látky...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 3. 2012 19:14

    Mary (neregistrovaný)

    To je právě úplně zásadní rozdíl. Syntetické látky nejsou totéž co přírodní, protože jsou izolované, blbě stravitelné a tělo si s nima dobře neporadí. Krásným důkazem jsou ty alergie a syndrom čínské restaurace. Kdyby glutaman byl vyroben z řas, jako to bejvávalo, věřím, že těch alergiků ubyde. To zase člověk chtěl být chytřejší než příroda a vyrobil umělinu, a teď se to obrací proti němu. Jez jen pilulky místo přírodní stravy a špatně skončíš.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).