Názor k článku Umami - chuť glutamátu maskuje jídlo, které žádnou chuť nemá od Sally - No a proto bych raději produkty, kde jsou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 8. 2012 16:19

    Sally (neregistrovaný)

    No a proto bych raději produkty, kde jsou tyto extrakty a glutamáty nekupovala. Ono je sice moc hezý, že je ta látka stejná, ale tady jde o koncentraci a ta je mnohonásobně vyšší než v potravinách s přírodním glutamátem. Je zbytečné dodávat jídlu glutamát, když už tam v přirozeném stavu je. Cukr je taky fajn, ale nezblajznete ho 2 kg na posezení, protože víte, že by vás zabil. Dva litry vody deně je taky v poho, ale víte že 10 litrů už by vás oddělalo.... je to o míře a přirozenosti... tak proč to tam cpát???!!! Je to jen marketingový tah. Nelíbí se mi, že se musím pídit, jaká všechna jména tato látka dostala. Je to nefér a mělo by to být trestné!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).