Vidím problém v nedostatečném proškolovani a vzdělávání. Kuchařka co vyšla učňák před 10lety(o studiu tohoto oboru nemluvě... kuchaři se ještě dnes učí, že do vegetarianskych jidel patří smažák se šunkou a bramborák dle učebnice bramboru nepotkal.. .) a vrcholem zdravé stravy je kuskus,nemůže přirozeně uvařit dobré a zdravé jídlo...protože to sama nikdy ani neochutnala(většinou) U nás v zš vaří po domácku,bez polotovarů (cením) ale klasicky česky=samé maso, brambory, knedle. Zeleninu by pohledal.Jsou schopni dát do hrachové kaše s uzeným mléko?!střevo takovych druhacku musí trpět ještě měsíc... V mš kuchařka, kterou to nebaví a praxi nemá. Ryba od ní, je filé co vypada jak rozmrazene v mikrovlnce, osolené a hozene na talíř. Nu nedivim se že to děti nechtějí.a NT též neni zaruka kvality. V nemocnici na jídelníček dohlíží a také občas žasnu co jsou schopni naservirovat nemocnym lidem. Lehka, výživná strava to fakt není.Jsou ale i kuchaři a kuchařky osvicene...umi kombinovat dobré se zdravym, používat koření a ještě vyjít s penězi... Jen se musí chtít...