V Nemléku pracují po svém a jejich sny nemají strop

14. 6. 2019

Sdílet

Před třemi lety byli ještě maličkou firmičkou, která se pomalu rozjížděla, tehdy jsme o nich psali, protože jsme věřili v jejich potenciál. Kam se Amálie s Davidem posunuli a jak se jejich Nemléku daří dnes?

Amálie Koppová a David Heliodor Balcar stojí za značkou Nemléko. Před několika lety začali vyrábět rostlinnou alternativu živočišného mléka a další nemléčné produkty, například jogurty. Jako pár si přitom začali rostlinná mléka připravovat nejdřív pro sebe. Pak, někdy v půlce roku 2016, je nabídli dál. I když nebyli z oboru, jídlo je bavilo. A jejich projekt tak pomalu krystalizoval.

Na samém začátku jejich podnikání je zpovídal server Vitalia.cz, tehdy si ještě pronajímali kuchyň, kde sami nemléko vyráběli, neměli žádné zaměstnance, ale měli spoustu plánů a chuti svůj podnik posouvat kupředu. Kam se jejich byznys posunul po třech letech? Kolik mají zaměstnanců a proč už nepracují od nevidím do nevidím? To před krátkým časem zjišťoval náš sesterský server Podnikatel.cz. Budiž vám tato dvojice inspirací.

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).