Názor k článku Kdy díry v sýru znamenají vadu od Dolomiti - Je to průmyslovej názor ;-) ne vždy to...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 3. 2017 14:31

    Dolomiti (neregistrovaný)

    Je to průmyslovej názor ;-) ne vždy to tak funguje. Když budete vyrábět sýry v horách, nevybíráte si teplotu. Když vám napadne v srpnu sníh a venku je 0 nebo -1 nemůžete přestat vyrábět! Co s mlíkem vylejete třeba 800 litrů do kanálu? Pravidla platící v průmyslových mlékárnách vám moc nepomůžou. Musíte být schopný to mléko kvalitně zpracovat. Vada sýra která vzniká provzdušněním není nic co by mělo zákazníka znepokojovat. 99% lidí to stejně nepozná. Pokud přihlašujete sýr do soutěže je provzdušnění jedno z dosti zásadních hledisek.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).