Názor k článku Vánoce za katrem: Kapr, cukroví a na Silvestra svíčková od Pepa - To vás samozřejmě chválí, že děláte klasiku z...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 12. 2013 10:21

    Pepa (neregistrovaný)

    To vás samozřejmě chválí, že děláte klasiku z originálních surovin. Já si poté, co jsem na svých cestách parkrát jedl svíčkové, guláše či další ÚHOŘe z kyblíku, dávám pozor, kam jdu na oběd. Je spoustu motorestů a restaurací, které vaří polévky i omáčky klasickým způsobem, je ale spoustu takových podniků, které vaří instant.
    Nedokážu posoudit, zda je to z kyblíku či z maxisáčku levnější, protože ceny těchto výrobků např. v katalogu http://www.dobrotycatering.cz/produktove-listy-6/ nejsou. Pro restaurace to však může být i přes vyšší cenu zajímavé, protože nemusí dávat tolik peněz na mzdy kuchaře, vždyť takovou omáčku může ohřát kdokoliv nekvalifikovaný a nemusí strávit dlouhý čas na její přípravu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).