Zrovna včera jsem si koupila a vypila višeň s čokoládou. Ani jsem neváhala který druh si mám koupit, neboť skořici nemám ráda. A šla jsem na to "vědecky" - půlku jsem si ohřála a půlku studenou. Jednoznačně studenou!!! A na vánoce jako dělané, chutnalo mi to. Taková sladkohořká tekutá bonboniéra.
Není to tak zlé, jak by mohlo být. Ohřál jsem si hrušku se skořicí a výsledek se chuťově blíží svařáku, možná trochu i ovocné medovině, jenom to není tolik kyselé a víc to pění. :-) Podle mě ideální artikl do vánočních stánků - vážně to nádherně zahřeje.
Čokovišeň mě nenadchla, tak jsem ji ani ohřívat nezkoušel. Připadá mi to takové plastikové, opravdu jako ty levnější bonboniéry, co višeň viděly leda z vlaku cestou z fabriky. Trochu škoda.
Ještě by mohli dělat ořechovou nebo smetanovou příchuť (pivobaileys :-)).
.... jen to manzelka otevrela .. myslim ten hnus cokovisen co si dovoli napsat na etiketu o sobe, ze to je pivo a pekne se mi z teho oderu zvedl kufr.
... to je hnus velebnosti ;-)
Ale kazdemu podle libosti co ma rad .....
Jinak doporucuju na ulozto vyhledat Dokument o pivu 5 dilu po cca 20min., docela zajimavy pocin z australie