Hlavní navigace

Vánoční farmářská tržiště Kubáň, Jiřák a Náplavka

6. 12. 2010

Sdílet

Přijďte si nakoupit na vánoční pečení a vánoční hody, ale také vánoční dárky přímo od českých farmářů, chráněných dílen a neziskových organizací.  Občerstvit se můžete horkým svařákem nebo grogem a zakousnout grilované ryby nebo pštrosí guláš s čerstvým chlebem. Mimo to budou grilovaná selátka, domácí klobásky, pštrosí steaky, játry na roštu a mnoho dalších dobrot.

Přijďte si nakoupit na vánoční pečení a vánoční hody, ale také vánoční dárky přímo od českých farmářů, chráněných dílen a neziskových organizací. 

Občerstvit se můžete horkým svařákem nebo grogem a zakousnout grilované ryby nebo pštrosí guláš s čerstvým chlebem. Mimo to budou grilovaná selátka, domácí klobásky, pštrosí steaky, játry na roštu a mnoho dalších dobrot.

„KUBÁŇ“
každý den od 10:00 do 19:00 Kubánské náměstí, Praha 10, od 7. 12.  do 23. 12. 2010

„JIŘÁK“
každý den od 10:00 do 19:00 náměstí Jiřího z Poděbrad, Praha 3, od 1. 12. Do 23. 12. 2010 u základní školy!

„NÁPLAVKA“
každou sobotu (adventní) od 9:00 do 17:00 nábřeží Vltavy u Palackého mostu

Ze širokého sortimentu vyjímáme: (chlazená, čerstvá a domácí) KUŘATA, KOHOUTCI, VEJCE, PŠTROSÍ MASO A JÁTRA, JITRNICE, JELITA, TLAČENKY, UZENINY, ŠPEKÁČKY, PÁRKY, ŠUNKA, PAŠTIKA, ČERSTVÉ SLADKOVODNÍ (Candát, Lín, Amur, Tolstolobik, Kapr, Siven, Pstruh) I MOŘSKÉ RYBY (Losos, Tuňák, Pražma, Mořský vlk, Krevety…), PEČIVO, VÁNOČNÍ CUKROVÍ, KOLÁČE, MOUČNÍKY, NAKLÁDANÝ HERMELÍN A FEFERONKY, NAKLÁDANÁ ZELENINA, SÝRY, JOGURTY, KEFÍRY, MLÉKO, ČERSTVĚ SMAŽENÉ BRAMBŮRKY A BRAMBORÁKY, ZABIJAČKOVÉ SPECIALITY, PÁLENKY, VÍNA, ČAJ, KÁVA, SVAŘÁK, GROG, HORKÉ JABLEČNÉ ŠTÁVY, POHANKOVÉ PALAČINKY, PŘI DOBRÉM POČASÍ I OVOCE A ZELENINA, ZA KAŽDÉHO POČASÍ PLÁPOLAJÍCÍ OHEŇ, DÁRKOVÉ FARMÁŘSKÉ KOŠE, FAIR TRADE VÝROBKY, VÝROBKY CHRÁNĚNÝCH DÍLEN A NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ a spousta dalšího.

O adventních sobotách a nedělích bude adventní zpívání mnoha hudebních skupin a zazní i česká mše Vánoční v podání členů Státní opery Praha. Termíny budou upřesněny na www.farmarske­trziste.cz.

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).