Názor k článku Houbový kuba – naši předci stvořili dokonalé jídlo, tradiční recept prověřily generace od Daneba - Přesně to jsem si říkala! Naši předkové ho...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 12. 2020 11:15

    Daneba

    Přesně to jsem si říkala! Naši předkové ho těžko dělali se slunečnicovým olejem. Spojení česnek, cibule, majoránka přímo vyžaduje sádlo.
    Moje babička (nar. 1901) neměla peněz nazbyt, ale kuchařka byla výborná hlavně tím, jak uměla jídlo dochutit. Stejné to bylo i s pečením sladkého. Buchty nepřekonatelné! A to do nich používala ve stejném poměru máslo, vepř. sádlo a vysmahnuté sádlo z vlastních slepic. Dnes už se ví, že je to pro ty, co se aspoň trochu hýbou, lepší než ztužené rostlinné tuky a většina olejů.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).