Názor k článku Houbový kuba – naši předci stvořili dokonalé jídlo, tradiční recept prověřily generace od Lenka Krbcova - Dobrý den, díky za poznámky, máte pravdu. Zveřejněný...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 12. 2020 11:42

    Lenka Krbcova

    Dobrý den, díky za poznámky, máte pravdu. Zveřejněný recept je Probia, které v něm používá olej, ale doplňujeme poznámku, že lze nahradit sádlem. Např. v mé kuchařce "Sandtnerce" (vydání z roku 1941) se dává na 22 dkg krupek 4 dkg vepřového nebo husího sádla plus 1 dkg na pekáč a k tomu ještě před pečením na povrch deka sádla nebo másla)) LK, Vitalia.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).