...odmítl opékání na kůži, když vám místo plochého filetu zabalili dvě půlky podkovy. Kuchař si to představoval jinak a balič taky jinak. Znáte to, "subdodavatel nám nesubdodal" :-))
...taky vypadá poněkud zvetšele. Snad by udělal dodavatel lépe, kdyby nakoupil menší cibule, které není potřeba čtvrtit a balit do hermetické krabičky.
Vůbec by stálo za uvážení kusovou zeleninu a ovoce neporcovat (samozřejmě kromě takových věcí, jako je celer, fenykl nebo bílá ředkev) a namísto toho upravit recepty tak, aby jedna porce vždy = jeden kus. Beztak Češi jedí málo zeleniny, tak ať se to trochu vyváží. A ušetřilo by se na krabičce, stačil by papírový sáček.
Ale jinak je to sympatický nápad...
Vzhledem k tomu, kolik energie stalo vypestovani a doprava toho lososa sem, je to uz jedno.
Nebo muze clovek misto toho jit do obchodu a tam ty vsechny dovezene a zabalene suroviny nakoupit taky. A ten provozovatel e-shopu misto toho muze jit na pracak, kde ho zaplatime mnohem draz.
Je velmi těžké vysvětlit, kolik nemocí má jakákoli ryba.Žerou se mezi sebou a nakonac je zabije a zbaští tzv. člověk.Vyhlídka na změnu je pouze v reklamě.Nekupte to, když tomu věříte.Máme dost potravy, i když je to v podstatě trikatel, ale pro chut, zapomínáme na svůj rozum.
Ryba jako taková je všežravec a proto do ní vleze cokoli.Nehledí na kvalitu, ale na plné břicho.TZV. ČLOVĚK SE OD NÍ NELIŠÍ a již se za 100 let přizpůsobil.To ostatní a důsledky si je třeba domyslet.Nic už není zdravé.Jen se o tom povídá.