Názor k článku Vaříme.cz slibuje kvalitní recepty a suroviny šéfkuchařů. Uvidíme… od Mareš - ...odmítl opékání na kůži, když vám místo plochého...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 4. 2014 9:39

    Mareš (neregistrovaný)

    ...odmítl opékání na kůži, když vám místo plochého filetu zabalili dvě půlky podkovy. Kuchař si to představoval jinak a balič taky jinak. Znáte to, "subdodavatel nám nesubdodal" :-))

    ...taky vypadá poněkud zvetšele. Snad by udělal dodavatel lépe, kdyby nakoupil menší cibule, které není potřeba čtvrtit a balit do hermetické krabičky.
    Vůbec by stálo za uvážení kusovou zeleninu a ovoce neporcovat (samozřejmě kromě takových věcí, jako je celer, fenykl nebo bílá ředkev) a namísto toho upravit recepty tak, aby jedna porce vždy = jeden kus. Beztak Češi jedí málo zeleniny, tak ať se to trochu vyváží. A ušetřilo by se na krabičce, stačil by papírový sáček.

    Ale jinak je to sympatický nápad...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).