No on mi ten článek taky přišel trochu povrchní, ve smyslu "vejce od slepic z podestýlky jsou prostě lepší" - žádné tabulky, konkrétní hodnoty nic. Jak psal Revmatik. Ale zrovna to co chybí Vám - totiž odkud byli autoři výzkumu, to v článku máte, hned v prvním odstavci.
Případně afiliace autorů je uvedená i přímo v článku v časopise Poultry Science (u vědeckých časopisů se toto snad vždy uvádí). Naštěstí i ta data a další podrobnosti jsou v tom článku také...
Co mě ale ještě zaujalo je to, že článek je z listopadu 2020. Na Vitalii to ale "probublalo" až teď. Že by jsme se pomalu přesouvali k okurkové sezóně? I když taky je možné, že se ta fakulta až teď (reps. 5. 4. 2022) na svém webu z nějakého důvodu touhle publikací pochlubila, nebo na ní chtěla prostě upozornit - a tak si tam toho paní šéfredaktorka všimla a sepsala nějakou informaci i sem...