Názor k článku Vědci vyvinuli jablečnou šťávu pro alergiky, trh ale prý nemá zájem od Také radši čerstvou nebo pak až nakvašenou - Já zase mám problém pochopit asi celkovou podstatu. Jablečná...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 11. 2013 14:38

    Také radši čerstvou nebo pak až nakvašenou (neregistrovaný)

    Já zase mám problém pochopit asi celkovou podstatu.

    Jablečná čťáva je snad jedna z nejrychleji oxidujících šťáv. Většina lidí odmítá již zhnědlou břečku pít, zhnědne během pár minut (nejpozději do hodiny je již opravdu hodně zoxidovaná). A jak článek naznačuje, zřejmě i takováto hmota bude ještě málo zoxidovaná na to aby přestala být plná alergenů.

    Jinak se přiznám, že slyším vůbec poprvé v životě že někdo je alergický na jablka, nebo jejich šťávu. Dokonce ani lidi s uvedou alergií na břízu se nikdy nepochlubili. Lidi s alergií přímo na pyl jabloní neznám, nějaké jarní směsi (hlavně tu břízu a nějaké trávy) ano.

    Zrovna jsem načal jarní med (ten obsahuje hodně pylu z ovocných stromů a tedy i jabloní), který má v sobě opravdu hodně pylu.
    Zkuste to s tou léčbou přehnané intolerance přes med, nemáte co ztratit. V nejhorším případě přenecháte někomu jednu, dvě láhve medu. Dráždit vás takto lapený pyl nemá jak, z medu se nedokáže uvolnit zpět do vzduchu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).