Hlavní navigace

Názor k článku Veronika Klamtová, majitelka raw cukrárny: Obchody jdou moc dobře od * - Jistě, to by šlo, ale potom to ale...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 11. 2015 10:55

    * (neregistrovaný)

    Jistě, to by šlo, ale potom to ale není a) korpus, protože tohle by bylo velmi mastné a sladké, a nebyl by rozdíl od zbytku, kde logicky bude také podstatnou složkou ovoce b) čokoláda, protože tam je potřeba pro výrobu teplota nejméně 60°C.

    Ale jo, hodinky, nebo holínky. Dej do toho kakaový prášek a kakaové máslo, a říkej tomu třeba čokoláda. Nemáš-li kakaový prášek, dej tam karob. Nemáš-li kakaové máslo, dej tak kokosové. Nemáš-li...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).