Je to zvláštní, když si u nás v restauraci dáte piňa coladu, tak ji téměř výhradně dostanete se smetanou, místo kokosového mléka, které tam patří :(
Pokud je to levnější, tak proč tam raději nedají to kokosové mléko? (I když, když jsem si naposledy kupoval konzervu s kokosovým mlékem, tak stála několikanásobně víc, než stejné množství šlehačky (natož nějaké 12 % smetany, nebo co se dává do zmrzlin).
a takhle vypadá zmzlina z Německa koupená v německém discountu za 1,39 eur (35 Kč) za 1 litr. Výborná chuť i cena a více druhů. Koukněte na složení, mléko, sirovátka, šlehačka, máslo, jahodový protlak....
zde ofocený obal, koukněte a porovnejte http://2i.cz/599a94be6d
cteni slozeni je zaklad a pokud je v necem tuk z kytek tak at jim to v regalu klidne shnije, jenze lidi jsou lemry liny takze nectou slozeni natoz aby sli do obchodu o ulici dal pro kvalitni vyrobek a kupuji vsechen hnus jako ovce a pak umi jen remcat.
zmrzlinu doma kupujeme vyjimecne, ale delame si jahodovou dren. na 1kg jahod stava z 1 citronu a 100g trtinovyho cukru. rozmixovat a sup s tim do mrazaku. cena kolem 50kc/1kg a kvalita 100%. zadny sracky v tom nejsou a je to z cistyho ovoce (jahody, cerny rybiz, broskve, jablka podle toho na co mame chut). chutove neporovnatelny s mrazenyma drenema ktere stoji 17-20kc za 70g kelimek. takze cena domaci kvalitni drene je 1/4 oproti kupovanym sragoram.