Názor k článku Vitamín D je v mléce přirozeně, přesto ho někteří výrobci ještě přidávají od Mary - Mlékárenský průmysl se stále dokola ohání důležitostí vápníku...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 7. 2013 23:03

    Mary (neregistrovaný)

    Mlékárenský průmysl se stále dokola ohání důležitostí vápníku v mléce- tak proč ho tam přidávají, když tam už je? Nebo není? Nedozvěděla jsem se mimo jiné, v jaké formě je přidáván. Mám podezření, že bude ve formě té nejlevnější- jako uhličitan vápenatý: ovšem jeho využitelnost pro tělo, jak se píše na webových stránkách pro sportovce, je velmi nízká, 4 až 8 %. Takže je to jen zbytečný další balast ,zatěžující organismus a znesnadňující trávení.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).