ja si treba nemuzu stezovat, ze by se mnou doktori jednali bo me osetrovali spatne... co se tyka restauraci tak s tim nesouhlasim... nevim kde to zijete, ale vetsina ceskych restauraci (kde maj vetsi provoz) uz zjistila, ze se jim lidi nevratej, kdyz nebudou mit zaklad = dobrou kuchyni, a vzhledem k dnesnimu kapitalismu je porad z ceho (z lidi) vybirat... stary bachorky co se v hlave cechu drzej jako kliste (ceska obsluha = podmirak, oschla zelenina, maso 100x stejne, UHO, studena priloha....) jsou totalni blbost kdekoli kde je aspon nejaka konkurence, pripadne kdyz vidim, ze se nekde vari, v putice sedi lidi a presto nikdo neji...tak si jidlo nedam...ja sam pracuju v oboru 8 let jako cisnik/barman a myslim, ze gastronomie jako jedna z mala veci jde v CR rychle nahoru na rozdil od spousty jinych... (napr. prodavacky jsou na me stale neprijemne kdykoli si jdu koupit treba boty)